Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı nedir ve ne aksiyone yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini peylemek dâhilin kullanılan bir kapıdır.

Yangın ve evgin yer anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da dışa vurum edilen bu düzen bazı modellerde düzgülü kapı koluna benzeşim. 

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz edepli gereç kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir standart olmadığı derunin sac sözınlığı 1.0 mm yahut henüz rikkatli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Ayrıca, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Ivedili çıkış kapıları dokuması bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların serlıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya özge bir acil durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

üste geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım aksiyonlemleri esnasında kullanıcılara vahim kolay esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında altın bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Panik bar sebebiyle karınerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı tamam iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı Yangın Çıkış Kapısı bir şekilde ivedi çıkış yapılabilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tertipli testleri gestaltlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakalı araştırı geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rakiplik kadar yangın kapısı faktörlere bandajlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının henüz şiddetli bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolayca ve dışarıya yakınlarında açılmalıdır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı yangın kapısı boyanabilir.

Report this wiki page